Nanolex Car Care

Onlangs zijn wij van Production Boss uitgenodigd bij Nanolex Car Care.

Nanolex is gespecialiseerd in car care producten gericht op de chemische nanotechnologie. Nanolex is gevestigd in Duitsland en distribueert wereldwijd via exclusieve distributeurs en winkeliers.

Zij hebben ons gevraagd om productfoto’s te maken, zowel in actie als statisch, welke wereldwijd verspreid gaat worden in brochures. Tevens een aantal advertising foto’s wat gebruikt kan worden op billboards en gevels.

Na een mooie rit van 5 uur naar Saarbrücken, zijn we vroeg in de ochtend aangekomen om van start te gaan met dag 1 van de fotoshoot. We zijn begonnen met een goede kop koffie om nog even te sparren over de komende 2 twee dagen.

De auto’s staan klaar die we gaan gebruiken voor de shoot! Een Volvo XC90, Jaguar F-TYPE en een Audi RS6. Na het plaatsen van één van de auto’s, het opstellen van apparatuur en het zorgvuldig positioneren van de producten komen we tot prachtige resultaten.

Blog Nanolex Production Boss

Na een hele dag fotograferen gaan we in de avond ook gewoon door. De Audi RS6 mag hiervoor uit de garage komen om een foto te maken wat Nanolex uitstraalt. Om circa 22.30 uur was het tijd om van start te gaan. Na een hoop liters water en inspanning zijn we tot het volgende resultaat gekomen!

Blog Nanolex Production Boss

Om 01.00 uur waren we weer in het hotel om even bij te komen zodat we de volgende ochtend weer fris van start kunnen gaan! De 2e en laatste dag is aangebroken om de laatste foto’s te maken. We gaan wat producten in actie brengen en detailshots maken nadat het product is aangebracht.

Blog Nanolex Production Boss

Om 17.00 uur was het tijd om in te pakken en weer richting huis te vertrekken. De dagen daarop zijn we begonnen met de nabewerkingen en afleveren van de foto’s. In een korte periode hebben ze de brochures kunnen realiseren en is ons werk ook te zien op een gevel in Griekenland!

BewarenBewaren

Geen reactie's

Geef een reactie