De eerste Gouden 911 Turbo S Exclusive Series in Nederland!

De eerste Gouden 911 Turbo S Exclusive Series in Nederland!

De eerste Gouden 911 Turbo S Exclusive Series in Nederland!

Porsche Centrum Amsterdam heeft ons uitgenodigd om op 8 oktober 2017, Sunday Exclusive in beeld te brengen. 450 Porsche liefhebbers genoten van een gezellige zondagmiddag die volledig in het teken stond van Porsche Exclusive Manufaktur. Naast de fotografie welke wij mochten verzorgen hebben wij Porsche Centrum Amsterdam ook voorzien van een aftermovie.

Porsche Exclusive Manufaktur staat voor individualiteit, vakmanschap en ambacht. Dit is precies wat Porsche Centrum Amsterdam samen met hun partners Gassan en Oger hebben laten zien.

De Gouden 911 Turbo S Exclusive Series, maar ook de Agaatgrijze uitvoering schitterde in de showroom. Deze twee Exclusive Series werden omringd door een 718 Cayman S in Miami Blue, een 911 Targa 4S in Racing Yellow, de Macan Turbo met Performance Package in Lava Orange en een witte Panamera Turbo. Het rijtje hebben ze compleet gemaakt met een 911 Sport Classic en een Sonderwunsch 911 Turbo 3.3 uit 1982, die nog vóór het Sonderwunsch programma op persoonlijke wens gemaakt is. Het was werkelijk een lust voor het oog.

      

Naast het lust voor het oog waren er ook voldoende lekkernijen te vinden zoals steak tartaar, zalm met kaviaar en (non)alcoholische versnaperingen. Door de fijne verwelkoming en de live band gaf dit fijne “gouden” ambiance aan het event.

Al met al zijn wij van Production Boss trots dat wij bij deze unieke dag aanwezig mochten zijn en danken wij onze klant: “Porsche Centrum Amsterdam.”

Een paar laatste sfeerfoto’s om het af te sluiten!

         

Geen reactie's

Geef een reactie